Osnovana u zagrebu

Agencija za posredovanju u zapošljavanju

O nama

Poslovne aktivnosti usmjeravamo na domaće i na inozemno tržište

JOB&SPORTS CONSULTING za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju je hrvatska tvrtka osnovana u Zagrebu gdje se nalazi i sjedište. Agencija svoje poslovne aktivnosti usmjerava, kako na domaće tako i na inozemno tržište, posebno tržište EU. Otvorena je prema svim građanima i poduzećima, svima koji imaju dobru poslovnu ideju i dobru namjeru za poslovnom suradnjom.

Kao Vaš pouzdan partner, koristeći se pristupačnim uslugama, pomoći će Vam pronaći odgovarajući kadar u stvaranju Vaše konkurentnosti i povećanju produktivnosti na tržištu.

Za potrebe klijenta, JOB&SPORTS CONSULTING pruža i usluge regrutiranja, prijevoda stranih dokumenata za ishođenje viza i radnih dozvola, podrške u organizaciji dolaska kandidata u Republiku Hrvatsku, organizacije smještaja, a na koncu i pomoć u adaptaciji radnika u Vašoj tvrtki.

Garantiramo profesionalnost naših kandidata

||||

Naša filozofija

Presudan resurs u vremenu u kojem živimo i koje nam predstoji je znanje, a jedini nosioci toga su ljudi, stoga su nam ljudi uvijek na prvom mjestu te sustavno ulažemo u njihov razvoj i podršku kako bi bili trajno zadovoljni i time maksimalno koristili svoje potencijale. Uvjereni smo da sa zadovoljnim i kompetentnim radnicima agencije  JOB&SPORTS CONSULTING, pružamo kvalitetnu uslugu našim Korisnicima, te ih činimo zadovoljnima. Upravo zbog navedenih razloga ustrajno pružamo podršku svojim radnicima da osvijeste, razviju i u potpunosti iskoriste svoje potencijale, istovremeno stvarajući dodanu vrijednost našim Korisnicima i samoj Agenciji, a posredno i široj društvenoj zajednici.

Htjeli biste pronaći kvalitetne zaposlenike i osigurati dugoročno rješenje?

Zapošljavamo

Adresa

JOB SPORTS CONSULTING
Ul.Krizantema 68
Zagreb - Sesvete 10360

JOB & SPORT CONSULTING za posredovanje pri zapošljavanju licenciran je od strane Ministarstva rada i mirovinskoga sustava za obavljanje poslova vezanih uz zapošljavanje RAZRED: 102-02 / 21-03 / 70; URBROJ: 524-04-01-02 / 1-21-2, izdan 27.10.2021.