uz par klikova

Poslodavci
Pošaljite zahtjev

Zaposli

Tražite kvalitetnu radnu snagu na koju možete računati dugi niz godina?

Naš cilj je da poslodavcima omogućiti pronalaženje i zadržavanje radnika koji su potrebni. Garantiramo profesionalnost naših kandidata  i pomažemo pri odabiru idealnih kandidata za Vaše radno mjesto.

Pomoći će Vam pronaći odgovarajući kadar

Nalazite se u situaciji kada već ionako imate mnogo ugovorenih poslova, ograničeni ste  vremenskim rokovima, a nemate dovoljno radnika kako biste ostvarili vlastite ciljeve? Niste u mogućnosti ugovoriti nove poslove jer nemate dovoljno kvalitetnoga kadra? Tržište je rada iscrpljeno, zaposlenici koje ste zaposlili nemaju dovoljno vještina, znanja i iskustva kako bi zadovoljili Vaše potrebe rada? Radnici iz regije, za koje ste isposlovali radne dozvole, također nisu kvalitetni ili se ne zadržavaju u Vašoj tvrtki?

Htjeli biste pronaći kvalitetne zaposlenike i osigurati dugoročno rješenje, međutim ne možete si, Vi ili Vaši suradnici, priuštiti dovoljno vremena i energije kako biste doveli kvalitetan kadar ljudi prihvatljiv isključivo Vašim potrebama? Ako se samostalno upustite u dugotrajan proces, uz hrpu popratne dokumentacije, niste sigurni kako će uložena sredstva i vrijeme opravdati Vaša očekivanja?

Jednostavno i brzo

Mi smo idealan partner za Vas. Kao Vaš pouzdan partner, koristeći se pristupačnim uslugama, pomoći će Vam pronaći odgovarajući kadar u stvaranju Vaše konkurentnosti i povećanju produktivnosti na tržištu.

1

Narudžba

Zajedno određujemo koji i koliko vam je  radnika potrebno, onda popunjavate upitnik i za kraj potpisujemo ugovor.

2

Regrutiranje

Sam proces regrutiranja traje od 2-6 tjedana. Prvo kreće potraga radnika te provjera istih. Nakon što provjera bude uspješna organizira se intervju gdje se provjerava radnikova sposobnost te se obavlja razgovor.

3

Dozvola

Nakon uspješnog razgovora, skupljamo potrebne dokumente za boravak i rad u Hrvatskoj, a vi predajete zahtjev u MUP. Termin odobrenja traje od 2-3 tjedna.

4

Prijevoz radnika

Organizacija prijevoza je na nama. Od vas trebamo samo datum dolaska da ga uskladimo s radnicima, odabiremo optimalnog prijevoznika te pratimo svakog od njih za vrijeme putovanja.

1.2.3. 4.

Pošaljite zahtjev

  Podaci o poslodavcu
  Podaci o oglasu

  Kontakt

  Adresa

  JOB SPORTS CONSULTING
  Ul.Krizantema 68
  Zagreb - Sesvete 10360

  JOB & SPORT CONSULTING za posredovanje pri zapošljavanju licenciran je od strane Ministarstva rada i mirovinskoga sustava za obavljanje poslova vezanih uz zapošljavanje RAZRED: 102-02 / 21-03 / 70; URBROJ: 524-04-01-02 / 1-21-2, izdan 27.10.2021.